http://lorelei-design.ro/
Cauta
Categorii


Rochii de seara lungi
..........................................
Rochii de seara midi
........................................
Rochii de mireasa
Cat costa?

Preturile variaza in functie de complexitatea piesei realizate. La unele piese prezentate este oferit orientativ pretul total, incluzand manopera si materialele la valoarea medie a pietii.

Ceea ce trebuie sa stiti cand demarati un proiect este atat valoarea manoperei cat si tipul materialelor.
Sfatul meu este acesta: daca nu ati ales materialele din stocul designerului sa cereti consultanta in teren la cumpararea materialelor pentru ca este extrem de important sa gasiti atat culoarea preferata dar si sa luati cantitatea si textura ideala pentru a obtine rochia perfecta.

De multe ori am vazut clientele in magazin cu un biletel pe care scrie laconic x metri, iar la fata locului intre o varietate de texturi si de preturi e greu sa nu te pierzi. Si multe cu inima stransa intrebandu-se daca or fi cumparat-o bine, sau au pierdut o gramada de bani pe o carpa fara valoare.

Deci, nu va sfiiti, cereti opinia cuiva in care aveti incredere si care are experienta necesara pentru a va ajuta. Un profesionist adevarat nu va va refuza consultanta penntru ca proiectul sa iasa bine.
Copyright © 2008 Lorelei Design. Toate drepturile rezervate.
Web Design: Dezibel Media | Web Hosting: Web Hotel
Jocuri flash - Roportal Best-top Romania : Lista de top globala www.cere.ro ClickLink.ro Www. lorelei-design. ro Top66 Statistici  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Top25.ro Astrologie